Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Maissi jyvät 200g288kcal5.6g51.2g4.8g7.4g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1932kcal119.6g106.2g111g15.8g
Valittu annoskoko488g966kcal59.8g53.1g55.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna244g483kcal29.9g26.6g27.8g4g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729