Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 233g748kcal62.5g0g55.9g0g
Maissi jyvät 267g383kcal7.5g68.3g6.4g9.9g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g2576kcal159.8g141.6g147.8g21.2g
Valittu annoskoko650g1288kcal79.9g70.8g73.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna325g644kcal40g35.4g37g5.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729