Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Palvikinkku HK 3%60g60kcal10.8g0.3g1.8g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Atria kevyt Perhenakki180g288kcal17.3g13.5g17.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2234kcal82.2g227.6g101.8g23.6g
Valittu annoskoko1020g1117kcal41.1g113.8g50.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna510g559kcal20.6g56.9g25.5g5.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055