Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Palvikinkku HK 3%80g80kcal14.4g0.4g2.4g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Atria kevyt Perhenakki240g384kcal23g18g23.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2979kcal109.2g303.4g135.8g31.4g
Valittu annoskoko1360g1489kcal54.6g151.7g67.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna680g745kcal27.3g75.9g34g7.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055