Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Palvikinkku HK 3%100g100kcal18g0.5g3g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Atria kevyt Perhenakki300g480kcal28.8g22.5g29.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g3723kcal136.8g379.2g169.6g39.2g
Valittu annoskoko1700g1862kcal68.4g189.6g84.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna850g931kcal34.2g94.8g42.4g9.8g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055