Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Palvikinkku HK 3%120g120kcal21.6g0.6g3.6g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Atria kevyt Perhenakki360g576kcal34.6g27g34.9g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4468kcal164.2g455g203.6g46.8g
Valittu annoskoko2040g2234kcal82.1g227.5g101.8g23.4g
Annoskoko puolitettuna1020g1117kcal41.1g113.8g50.9g11.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055