Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1400g1066kcal26.3g217g2.8g14g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Palvikinkku HK 3%140g140kcal25.2g0.7g4.2g0g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Atria kevyt Perhenakki420g672kcal40.3g31.5g40.7g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g5212kcal191.4g531g237.4g54.8g
Valittu annoskoko2380g2606kcal95.7g265.5g118.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna1190g1303kcal47.9g132.8g59.4g13.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055