Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Palvikinkku HK 3%160g160kcal28.8g0.8g4.8g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Atria kevyt Perhenakki480g768kcal46.1g36g46.6g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g5957kcal219g606.8g271.6g62.8g
Valittu annoskoko2720g2979kcal109.5g303.4g135.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna1360g1489kcal54.8g151.7g67.9g15.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055