Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Palvikinkku HK 3%180g180kcal32.4g0.9g5.4g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Atria kevyt Perhenakki540g864kcal51.8g40.5g52.4g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g6702kcal246g682.6g305.4g70.6g
Valittu annoskoko3060g3351kcal123g341.3g152.7g35.3g
Annoskoko puolitettuna1530g1676kcal61.5g170.7g76.4g17.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055