Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Palvikinkku HK 3%20g20kcal3.6g0.1g0.6g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Atria kevyt Perhenakki60g96kcal5.8g4.5g5.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g745kcal27.4g75.8g33.8g7.8g
Valittu annoskoko340g372kcal13.7g37.9g16.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna170g186kcal6.9g19g8.5g2g
Arvot/100g100g110kcal4g11.1g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055