Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Palvikinkku HK 3%200g200kcal36g1g6g0g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Atria kevyt Perhenakki600g960kcal57.6g45g58.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g7447kcal273.4g758.4g339.4g78.2g
Valittu annoskoko3400g3723kcal136.7g379.2g169.7g39.1g
Annoskoko puolitettuna1700g1862kcal68.4g189.6g84.9g19.6g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055