Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g250g518kcal26g4.7g46.7g7.5g
Sipuli, tuore50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Selleri, annos 50g35g4.9kcal0.3g1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 325g210kcal5.2g42.8g0.6g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Parsakaali, tuore, 257g115g35kcal5.3g2.3g0.3g1.8g
Kiinankaali raaka 100g115g21kcal1.8g2.6g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1838kcal85.4g138.8g103.6g43g
Valittu annoskoko1155g919kcal42.7g69.4g51.8g21.5g
Annoskoko puolitettuna578g460kcal21.4g34.7g25.9g10.8g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062