Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g333g691kcal34.7g6.3g62.3g10g
Sipuli, tuore67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Porkkana 267g87kcal1.7g14.8g0.5g6.8g
Selleri, annos 50g47g6.5kcal0.5g1.4g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 433g281kcal6.9g57.1g0.7g3.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Parsakaali, tuore, 257g153g46kcal7.1g3.1g0.5g2.5g
Kiinankaali raaka 100g153g28kcal2.5g3.5g0.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2451kcal114.8g185.6g138.4g57.6g
Valittu annoskoko1540g1226kcal57.4g92.8g69.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna770g613kcal28.7g46.4g34.6g14.4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062