Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g417g863kcal43.3g7.9g77.9g12.5g
Sipuli, tuore83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Selleri, annos 50g58g8.2kcal0.6g1.7g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 542g351kcal8.7g71.4g0.9g4.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g192g58kcal8.8g3.8g0.6g3.1g
Kiinankaali raaka 100g192g35kcal3.1g4.4g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g3064kcal143g231.8g173.2g72g
Valittu annoskoko1925g1532kcal71.5g115.9g86.6g36g
Annoskoko puolitettuna963g766kcal35.8g58g43.3g18g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062