Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g583g1209kcal60.7g11.1g109.1g17.5g
Sipuli, tuore117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.3g2.1g
Porkkana 467g153kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Selleri, annos 50g82g11kcal0.8g2.4g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 758g491kcal12.1g99.9g1.3g6.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Parsakaali, tuore, 257g268g81kcal12.3g5.4g0.8g4.3g
Kiinankaali raaka 100g268g48kcal4.3g6.2g0.8g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5390g4290kcal200g324.8g242.2g100.8g
Valittu annoskoko2695g2145kcal100g162.4g121.1g50.4g
Annoskoko puolitettuna1348g1073kcal50g81.2g60.6g25.2g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062