Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g750g1554kcal78g14.2g140.2g22.5g
Sipuli, tuore150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Selleri, annos 50g105g15kcal1g3.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 975g631kcal15.6g128.5g1.7g8.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Parsakaali, tuore, 257g345g104kcal15.9g6.9g1g5.5g
Kiinankaali raaka 100g345g62kcal5.5g7.9g1g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6930g5515kcal257g417.6g311.4g129.4g
Valittu annoskoko3465g2758kcal128.5g208.8g155.7g64.7g
Annoskoko puolitettuna1733g1379kcal64.3g104.4g77.9g32.4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062