Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g83g173kcal8.7g1.6g15.6g2.5g
Sipuli, tuore17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Selleri, annos 50g12g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 108g70kcal1.7g14.3g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g38g12kcal1.8g0.8g0.1g0.6g
Kiinankaali raaka 100g38g6.9kcal0.6g0.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g613kcal28.6g46.6g34.4g14.4g
Valittu annoskoko385g306kcal14.3g23.3g17.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna193g153kcal7.2g11.7g8.6g3.6g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6.1g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062