Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g833g1727kcal86.7g15.8g155.8g25g
Sipuli, tuore167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Lanttu 167g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Porkkana 667g218kcal4.1g37.1g1.3g17g
Selleri, annos 50g117g16kcal1.2g3.5g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1083g701kcal17.3g142.8g1.8g9.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.7g11g0g
Parsakaali, tuore, 257g383g115kcal17.6g7.7g1.2g6.1g
Kiinankaali raaka 100g383g69kcal6.1g8.8g1.2g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g6128kcal285.8g464.2g346.2g143.8g
Valittu annoskoko3850g3064kcal142.9g232.1g173.1g71.9g
Annoskoko puolitettuna1925g1532kcal71.5g116.1g86.6g36g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062