Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1000g2072kcal104g19g187g30g
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Selleri, annos 50g140g20kcal1.4g4.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1300g841kcal20.8g171.3g2.2g11.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g460g138kcal21.2g9.2g1.4g7.4g
Kiinankaali raaka 100g460g83kcal7.4g10.6g1.4g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g7354kcal343.2g557g415.6g173.2g
Valittu annoskoko4620g3677kcal171.6g278.5g207.8g86.6g
Annoskoko puolitettuna2310g1839kcal85.8g139.3g103.9g43.3g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062