Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g167g345kcal17.3g3.2g31.2g5g
Sipuli, tuore33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 133g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g23g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 217g140kcal3.5g28.6g0.4g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g77g23kcal3.5g1.5g0.2g1.2g
Kiinankaali raaka 100g77g14kcal1.2g1.8g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1226kcal56.8g92.8g69.4g28.8g
Valittu annoskoko770g613kcal28.4g46.4g34.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna385g306kcal14.2g23.2g17.4g7.2g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062