Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton501g541kcal113.1g0g9g0g
Pekoni atria250g876kcal37.5g0g75.1g0g
Sieni rouskut, suolattu 160g42kcal2.5g3.7g0.8g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2192g3592kcal317.4g18.6g237.6g9.6g
Valittu annoskoko1096g1796kcal158.7g9.3g118.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna548g898kcal79.4g4.7g59.4g2.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489