Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton626g676kcal141.4g0g11.3g0g
Pekoni atria313g1095kcal46.9g0g93.8g0g
Sieni rouskut, suolattu 200g52kcal3.1g4.6g1g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni156g203kcal4.7g3.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g4490kcal396.8g23.2g296.8g12.2g
Valittu annoskoko1370g2245kcal198.4g11.6g148.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna685g1123kcal99.2g5.8g74.2g3.1g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489