Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton751g811kcal169.7g0g13.5g0g
Pekoni atria375g1314kcal56.3g0g112.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 240g63kcal3.7g5.5g1.2g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni188g244kcal5.6g3.8g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g5389kcal476g28g356.2g14.6g
Valittu annoskoko1644g2694kcal238g14g178.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna822g1347kcal119g7g89.1g3.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489