Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton876g946kcal197.9g0g15.8g0g
Pekoni atria438g1533kcal65.7g0g131.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 280g73kcal4.4g6.4g1.4g8.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni219g285kcal6.6g4.4g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g6287kcal555.6g32.6g415.8g17g
Valittu annoskoko1918g3143kcal277.8g16.3g207.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna959g1572kcal138.9g8.2g104g4.3g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489