Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1001g1081kcal226.2g0g18g0g
Pekoni atria501g1752kcal75.1g0g150.1g0g
Sieni rouskut, suolattu 320g83kcal5g7.4g1.6g9.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g7185kcal634.8g37.4g474.6g19.4g
Valittu annoskoko2192g3592kcal317.4g18.7g237.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna1096g1796kcal158.7g9.4g118.7g4.9g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489