Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1126g1216kcal254.5g0g20.3g0g
Pekoni atria563g1971kcal84.5g0g168.9g0g
Sieni rouskut, suolattu 360g94kcal5.6g8.3g1.8g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni282g366kcal8.4g5.6g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g8083kcal714.2g42g534.2g21.8g
Valittu annoskoko2466g4041kcal357.1g21g267.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna1233g2021kcal178.6g10.5g133.6g5.5g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489