Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1251g1351kcal282.8g0g22.5g0g
Pekoni atria626g2190kcal93.8g0g187.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 400g104kcal6.2g9.2g2g11.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni313g407kcal9.4g6.3g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g8981kcal793.4g46.8g593.8g24.2g
Valittu annoskoko2740g4490kcal396.7g23.4g296.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna1370g2245kcal198.4g11.7g148.5g6.1g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489