Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton250g270kcal56.6g0g4.5g0g
Pekoni atria125g438kcal18.8g0g37.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 80g21kcal1.2g1.8g0.4g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g1796kcal158.8g9.4g118.6g4.8g
Valittu annoskoko548g898kcal79.4g4.7g59.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna274g449kcal39.7g2.4g29.7g1.2g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489