Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g376g413kcal78.9g0g9.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g7.5g12kcal0.7g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2046g1153kcal173g26.6g36.2g6.8g
Valittu annoskoko1023g576kcal86.5g13.3g18.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna512g288kcal43.3g6.7g9.1g1.7g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006