Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g751g826kcal157.7g0g19.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15g24kcal1.4g4.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4092g2305kcal345.4g52.8g72g13g
Valittu annoskoko2046g1152kcal172.7g26.4g36g6.5g
Annoskoko puolitettuna1023g576kcal86.4g13.2g18g3.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006