Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g876g964kcal184g0g22.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g18g28kcal1.6g5.4g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Herkkusieni 351g56kcal7.4g1.1g1.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g2689kcal403.2g61.4g84.2g15.2g
Valittu annoskoko2387g1345kcal201.6g30.7g42.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna1194g672kcal100.8g15.4g21.1g3.8g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006