Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1000g1100kcal210g0g26g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20g32kcal1.8g6.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g3069kcal460g70.4g96g17.2g
Valittu annoskoko2724g1535kcal230g35.2g48g8.6g
Annoskoko puolitettuna1362g767kcal115g17.6g24g4.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006