Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1002g1102kcal210.3g0g26g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20g32kcal1.8g6.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herkkusieni 401g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5456g3073kcal460.6g70.4g96g17.2g
Valittu annoskoko2728g1537kcal230.3g35.2g48g8.6g
Annoskoko puolitettuna1364g768kcal115.2g17.6g24g4.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006