Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1127g1239kcal236.6g0g29.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.3g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g23g36kcal2g7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Herkkusieni 451g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6138g3458kcal518.2g79.2g108.4g19.8g
Valittu annoskoko3069g1729kcal259.1g39.6g54.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna1535g865kcal129.6g19.8g27.1g5g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006