Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1252g1377kcal262.9g0g32.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g175g130kcal7.9g22.6g0.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g25g40kcal2.3g7.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Herkkusieni 501g80kcal10.5g1.5g1.7g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g3842kcal576g88g120.4g21.8g
Valittu annoskoko3410g1921kcal288g44g60.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna1705g961kcal144g22g30.1g5.5g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006