Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 752g1080kcal120.3g0g66.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g150g165kcal3.5g4.7g15g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Aurajuusto90g307kcal18g0g26.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl19g27kcal0.9g1.8g1.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g3189kcal288.4g15.2g220.4g1.6g
Valittu annoskoko1050g1594kcal144.2g7.6g110.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna525g797kcal72.1g3.8g55.1g0.4g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022