Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 877g1260kcal140.3g0g78.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g175g193kcal4g5.4g17.5g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Aurajuusto105g358kcal21g0g30.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl23g32kcal1.1g2.1g2.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g3720kcal336.4g17.6g257g1.8g
Valittu annoskoko1225g1860kcal168.2g8.8g128.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna613g930kcal84.1g4.4g64.3g0.5g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022