Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1128g1620kcal180.4g0g100.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g226g248kcal5.2g7g22.6g0g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Aurajuusto135g460kcal27.1g0g39.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl29g41kcal1.4g2.7g2.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.6g6.1kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g4783kcal432.8g22.8g330.6g2.2g
Valittu annoskoko1575g2392kcal216.4g11.4g165.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna788g1196kcal108.2g5.7g82.7g0.6g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022