Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1253g1801kcal200.5g0g111.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g251g276kcal5.8g7.8g25.1g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Aurajuusto150g511kcal30.1g0g43.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl32g45kcal1.5g3g3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g5315kcal480.8g25.2g367.4g2.6g
Valittu annoskoko1750g2657kcal240.4g12.6g183.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna875g1329kcal120.2g6.3g91.9g0.7g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022