Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2500g3593kcal400g0g222.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g500g550kcal11.5g15.5g50g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Aurajuusto300g1020kcal60g0g87g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl64g90kcal3g5.9g6.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g10605kcal959g50.2g733.4g5g
Valittu annoskoko3492g5302kcal479.5g25.1g366.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna1746g2651kcal239.8g12.6g183.4g1.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022