Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 251g360kcal40.1g0g22.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g50g55kcal1.2g1.6g5g0g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl6.4g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1063kcal96.2g5.2g73.4g0.6g
Valittu annoskoko350g531kcal48.1g2.6g36.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna175g266kcal24.1g1.3g18.4g0.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022