Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 376g540kcal60.1g0g33.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g75g83kcal1.7g2.3g7.5g0g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Aurajuusto45g153kcal9g0g13.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl10g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1594kcal144.2g7.6g110.2g0.8g
Valittu annoskoko525g797kcal72.1g3.8g55.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna263g399kcal36.1g1.9g27.6g0.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022