Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 501g720kcal80.2g0g44.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g100g110kcal2.3g3.1g10g0g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Aurajuusto60g205kcal12g0g17.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl13g18kcal0.6g1.2g1.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2126kcal192.2g10g146.8g1g
Valittu annoskoko700g1063kcal96.1g5g73.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna350g532kcal48.1g2.5g36.7g0.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022