Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 626g900kcal100.2g0g55.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g125g138kcal2.9g3.9g12.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Aurajuusto75g256kcal15g0g21.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl16g23kcal0.8g1.5g1.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2657kcal240.4g12.6g183.6g1.2g
Valittu annoskoko875g1329kcal120.2g6.3g91.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna438g664kcal60.1g3.2g45.9g0.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022