Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 785g2517kcal210.2g0g188g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]157g530kcal18.8g0g58.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia112g168kcal19.1g0g10.1g0g
Juusto, mozzarella 67g176kcal12.5g0g13.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g7004kcal540.2g7.8g552.6g0.8g
Valittu annoskoko1206g3502kcal270.1g3.9g276.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna603g1751kcal135.1g2g138.2g0.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588