Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 87g280kcal23.4g0g20.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]18g59kcal2.1g0g6.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia13g19kcal2.1g0g1.1g0g
Juusto, mozzarella 7.5g20kcal1.4g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g778kcal60.2g0.8g61.4g0g
Valittu annoskoko134g389kcal30.1g0.4g30.7g0g
Annoskoko puolitettuna67g195kcal15.1g0.2g15.4g0g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588