Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 873g2797kcal233.6g0g208.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]175g589kcal20.9g0g64.6g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia125g187kcal21.2g0g11.2g0g
Juusto, mozzarella 75g195kcal13.9g0g15.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g7783kcal600.4g8.6g614g1g
Valittu annoskoko1340g3891kcal300.2g4.3g307g0.5g
Annoskoko puolitettuna670g1946kcal150.1g2.2g153.5g0.3g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588