Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1400g4487kcal374.8g0g335.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]280g945kcal33.6g0g103.6g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia200g300kcal34g0g18g0g
Juusto, mozzarella 120g313kcal22.3g0g24.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g12487kcal963.4g13.6g985.4g1.6g
Valittu annoskoko2150g6243kcal481.7g6.8g492.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna1075g3122kcal240.9g3.4g246.4g0.4g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588