Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g559kcal46.7g0g41.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]35g118kcal4.2g0g12.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia25g37kcal4.2g0g2.2g0g
Juusto, mozzarella 15g39kcal2.8g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g1557kcal120g1.6g122.6g0.2g
Valittu annoskoko268g778kcal60g0.8g61.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna134g389kcal30g0.4g30.7g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588