Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 262g839kcal70.1g0g62.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]52g177kcal6.3g0g19.4g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia37g56kcal6.4g0g3.4g0g
Juusto, mozzarella 22g59kcal4.2g0g4.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g2335kcal180.4g2.6g184.4g0.2g
Valittu annoskoko402g1167kcal90.2g1.3g92.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna201g584kcal45.1g0.7g46.1g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588